Sita Koning - Make up artist

Sita Koning - Make up artist

Als fulltime make-up artist is Sita Koning voor veel opdrachten te boeken. Zoals bijvoorbeeld film, tv, fashion en bruiloften. Haar brede ervaring en haar persoonlijke en sociale aanpak maakt het dat het erg plezierig samenwerken is met Sita.
 

De opdracht

Sita kwam bij ons met de vraag of wij een video voor haar wilden maken. Door een uitgebreide intake met haar, bleek dat de richting die ze met de video op wilde gaan dicht bij haar en haar drie belangrijkste doelgroepen moest staan. Op basis daarvan volgde een brainstorm en aansluitend werd die uitgewerkt tot een concept, script en storyboard, onze leidraad voor het vervolg van de opdracht.
 

Wouter over deze case

Voor veel van onze opdrachten werken we samen met make-up artist Sita Koning. Maar deze keer was Sita onze opdrachtgever! Deze opdracht is weer een mooi voorbeeld van co-creatie. Samen met stylisten, modellen, figuranten en fantastische locaties ontwikkelden we deze promo. Met nadruk op de drie sectoren waarin Sita actief is. Dank aan alle betrokkenen voor een hele fijne samenwerking!

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Producer
Wouter Koopmans

Director of Photography
Jurian Gerard

Gaffer & Grip
Tjalling Herder

Editor & Colorist
Matthias Maaskant

Sounddesigner
Jurian Gerard

Make-up Artist
Sita Koning

Achter de schermen

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800