Lutjewinkel 1916

Lutjewinkel 1916

Kaas van wereldklasse. In het Noord-Hollandse dorp Lutjewinkel wordt sinds 1916 kaas gemaakt, die zich kan meten met de beste kazen ter wereld. Door het vakmanschap en de zorgvuldige rijping kan je als kaasliefhebber genieten van een rijk smaakpalet; van robuust tot verfijnd.

Vaak produceren wij een video of animatie van begin tot eind. Dat wil zeggen dat wij het concept ontwikkelen, script schrijven en de gehele productie voor onze rekening nemen. Voor deze opdracht kregen we het concept van Bomondo. Ze benaderden ons voor het produceren van een video om je vingers bij af te likken. Aan alles moet je kunnen zien dat het om een zeer bijzondere, premium kaas gaat; de belichting, compositie en gebruikte materialen.

Het samenwerken zorgt ervoor dat je tot bijzondere dingen kan komen, doordat je je nog meer kan focussen op je specialiteit. De inspiratie voor de video komt uit de tijd van de 'Hollandse Meesters'. Ik denk dat de Hollandse Meesters, net als wij, trots zijn op het eindresultaat.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

In opdracht van
Bomondo

Writers
Koen Engelenburg
Wouter Koopmans

Art Director
Koen Engelenburg

Director of Photography
Matthias Maaskant

Gaffer & Grip
Jurian Gerard

Foodstylist
Rens de Jonge

Editor & Colorist
Matthias Maaskant

Sounddesigner
Jurian Gerard

Producer
Wouter Koopmans

Achter de schermen

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw