Greenscreen studio huren

Wij hebben onze eigen geluidsdichte filmstudio in Friesland. Dat is natuurlijk heel fijn en snel schakelen. Het bevalt ons zo goed, dat we vinden dat eigenlijk iedere filmmaker hier gebruik van zou moeten maken. Dat treft, want je kunt hem huren!

Ideaal voor filmmakers

Onze studio is speciaal ontworpen voor het draaien van hoogwaardige producties en is erg geschikt voor video-opnames en fotografie waarbij kwaliteit de boventoon moet voeren. Met de aanwezige limbo (chromakey green screen) is het heerlijk werken. Dankzij de naadloze, ronde wand worden je foto’s en films kwalitatief beter. En dat merk je tijdens het bewerken van je materiaal. Hiernaast hebben we diverse kleuren Savage achtergrondrollen, die in overleg ook te gebruiken zijn.

Fotostudio huren?

Hoewel ons hart ligt bij bewegend beeld, is onze studio niet zo kieskeurig. Wil je een fotostudio huren inclusief naadloze limbo? Dan moet je echt eens een kijkje komen nemen. In onze studio in Friesland heb je alle ruimte en opties om perfecte fotoproducties te kunnen maken.

Filmstudio Amsterdam of Heerenveen?

Onze filmstudio is ideaal voor als je hier in de regio producties wilt schieten. Maar ook filmmakers en producenten uit de Randstad weten onze studio inmiddels goed te vinden. Heerenveen is vanuit de Randstad nu eenmaal uitstekend bereikbaar. Bovendien biedt onze filmstudio in Heerenveen je, in vergelijking tot een filmstudio in Amsterdam, topkwaliteit tegen concurrerende tarieven.

Greenscreen studio huren Friesland

Daarnaast laat onze studio ook wat akoestiek betreft niets te wensen over. Kraakheldere geluidsopnames ter ondersteuning van een video? Dan zit je bij ons helemaal goed. Dat maakt het huren van de MSTRWRK studio zeker de moeite waard. En dacht je erover na om een greenscreen te huren? Omdat onze studio is voorzien van een greenscreen, huur je deze er automatisch bij. Je hoeft dus niet apart nog een greenscreen te huren.

Kosten per dag

€ 400,- (excl. BTW)

Overige kosten, zoals catering en visagie in overleg.

Visagie en catering op maat

Professionele visagie

Een beetje make-up kan wonderen verrichten. Vandaar dat visagie tegenwoordig niet meer weg te denken is in ons werkveld. We werken op dit gebied al een ruime tijd samen met onze eigen visagisten die ons elke keer weer blij maken met hun schilderachtige vakwerk. Wil ook jij gebruikmaken van een van onze visagisten? Geef het aan, dan kunnen we zien hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen.

Uitgebreide catering

Heb je misschien behoefte aan een verzorgde lunch? Ons team organiseert met alle liefde eten en drinken. Geef je wensen ruim van tevoren aan, zodat we er rekening mee kunnen houden. Zijn er dieetwensen? Geen probleem: ook daar houden we graag rekening mee.

Studiospecificaties
  • Ruim 60m2
  • 220V-aansluiting
  • Hoogte 4m
  • Naadloos 3x6 cm
  • Chromakey/greenscreen
  • Geluidsdicht

Greenscreen huren inclusief studio? Studio huren inclusief greenscreen? Fotostudio huren?

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw