Ons verhaal

Of het nu gaat om toffe producties voor je social media, een bedrijfsfilm of een promotievideo: wij gunnen alle kijkers een meesterwerk. Voor ons betekent dat de volgende manier van werken.


Wij zijn scherpzinnig en hebben lef

Voor het maken van een film is op zich geen lef nodig. Maar in het maken van keuzes die flink afwijken van het bekende: dáár is wel lef voor nodig. Verwacht bij ons daarom gerust onverwachte invalshoeken. We willen nu eenmaal het beste voor de kijker: dat belang staat altijd voorop. Het doel van de opdrachtgever behalen doen we volgens ónze inzichten en vakmanschap. Én de drive om dingen te doen die niemand anders durft te doen.


We werken vanuit een speelse nieuwsgierigheid

Zonder nieuwsgierigheid ontdek je geen nieuwe wegen. Daarom gaan we het liefst elke dag opnieuw op ontdekkingsreis. Nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers, maar vooral naar het 'waarom'. Je kunt verhalen alleen laten leven als je ze daadwerkelijk begrijpt en gepakt wordt door de betekenis ervan.

Wij zijn het onbevangen spelen niet verleerd. Wat zijn we daar blij mee! Wij beschouwen het maken van films bovendien als het mooiste vak op aarde. Dat het plezier van het creëren van meesterwerken van het beeldscherm afspat: daar gaan we voor.


We werken op basis van afspraken en vertrouwen

Als Fries bedrijf doen wij niet aan loze beloften, maar schetsen we altijd een realistisch beeld van wat je wanneer mag verwachten. Dáár kan je op vertrouwen. Vraag het maar aan onze opdrachtgevers.


Wil je samenwerken met MSTRWRK? Bel of mail ons. Wij kijken uit naar onze ontmoeting!

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw