Park Molenheide

Park Molenheide

Het meest kindvriendelijke bungalowpark net over de grens in België. Park Molenheide is gespecialiseerd in vakanties voor het hele gezin. Met een subtropisch zwembad, een enorm overdekte binnenspeeltuin en het grootste indoor mini-golfbaan van Europa. En wie Park Molenheide kent, kan niet om Sara de sprinkhaan heen. Favoriet van alle kinderen!

Elk jaar organiseert Park Molenheide een kindvriendelijke Halloween spooktocht door het park. De paden zijn met kaarsen verlicht en wie langs de route loopt komt spannende figuren en versierde locaties tegen, waar kinderen hun fantasie in kwijt kunnen. Park Molenheide heeft de ambitie om met de tocht groter uit te pakken en wil meer adverteren via hun social kanalen.

Matthias over deze case

Voor Park Molenheide staan blije kinderen centraal. Geen geënsceneerde shots, maar oprechte blijdschap. Kinderen hebben heel veel energie, maar weinig concentratie. Dat is voor ons altijd vrij intensief, maar ontzettend uitdagend om in een korte tijd precies dat ene shot op camera te vangen. En of dat niet lastig genoeg was moesten we dit keer 's nachts filmen. Hier houden camera's over het algemeen niet zo van. Het was een goede test in de color grading fase om het beeld zo clean en ruisloos mogelijk te houden. Na een geslaagde draaidag konden we gelukkig ontspannen en onze Vlaamse vrienden een beetje plagen en andersom zij de Nederlanders. Onder het genot van een Belgisch biertje is dat geen straf!

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Writer
Matthias Maaskant

Producer
Wouter Koopmans

Director of Photography
Matthias Maaskant

Camera Operator
Tjalling Herder

Editor
Matthias Maaskant

Motion Design
Falko Dijkstra

Colorist
Matthias Maaskant

Sounddesigner
Jurian Gerard

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw