Omrin

Omrin

Dit is de inzamelaar én verwerker van afval in Friesland en omstreken. Zij beschouwen afval als grondstof voor nieuwe producten. Omrin is dan ook het Friese woord voor kringloop en zij hebben als doel gesteld om zoveel mogelijk afval opnieuw te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. En daar ligt direct de uitdaging, aangezien de consument bewuster om moet gaan met het scheiden en aanbieden van afval.

Creatief bureau Kr8werk heeft bij ons de vraag neergelegd of wij het productiedeel van de video's op ons wilden nemen. Het doel van deze video’s is informeren. Inzicht geven over hoe we met ons afval om moeten gaan. In welke container horen alledaagse voorwerpen? Door niet met het vingertje te wijzen maar juist door een luchtige en ludieke invulling van de video, zetten we de mensen aan tot denken.

Wouter over deze case

Ik vond het mooi om middels co-creatie deze producties te draaien. In samenwerking met Kr8werk en Omrin heeft dit geleid tot mooie eindresultaten en hele leuke draaidagen. Bovenstaande video is er één uit een serie van meerdere. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan de overige producties terug op het YouTube kanaal van Omrin.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Writers
Ronald Brouwer
Matthias Maaskant

Director
Wouter Koopmans

Director of Photography
Matthias Maaskant

Gaffer & Grip
Jurian Gerard

Production Assistant
Issam Najde

Editor & Colorist
Matthias Maaskant

Sounddesigner
Jurian Gerard

Producers
Wouter Koopmans
Peter Sinnige

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw