Van Vuuren

Van Vuuren

Om maar even met de deur in huis te vallen, Van Vuuren is een deurenfabrikant uit Grou, Friesland. Een bedrijf met een rijke historie van meer dan 130 jaar. Ze maken utiliteitsdeuren, wat betekent dat ze deuren maken voor publieke gebouwen zoals bijvoorbeeld kantoren en ziekenhuizen. En om een paar voorbeelden te noemen kunnen deze deuren brandwerend, kogelwerend of stralingswereld zijn.

De opdracht

Van Vuuren kwam in 2019 bij ons met de vraag om een video te ontwikkelen over een nieuwe productielijn. Om flexibel en snel deuren te kunnen produceren, ontwikkelden zij een moderne productielijn om aan de klantvragen te kunnen voldoen. Na diverse gesprekken en brainstormsessies werd het idee geboren om de rijke historie te koppelen aan het heden én aan de toekomst. Om zo het verhaal van Van Vuuren te vertellen. Dit was het begin van de zesdelige docuserie.

Ype over deze case

Anderhalf jaar voor de lancering van de eerste aflevering, begonnen we de rijke geschiedenis van Van Vuuren in te duiken. De research leverde prachtige verhalen op! De vooruitstrevende gedachte, die voelbaar is in de gehele historie, zit nog steeds in het DNA van Van Vuuren. Echt tof om te zien hoe de verhaallijnen van vroeger en nu samensmelten in deze docuserie.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Producer
Ype Koopman

Director
Wouter Koopmans

Director of Photography
Matthias Maaskant

Camera operators
Jurian Gerard
Tjalling Herder

Sound Engineer
Jurian Gerard

Editor & Colorist
Matthias Maaskant

Motion Design
Matthias Maaskant
Falko Dijkstra

Composer
Kudo Studios

Sounddesigner
Jurian Gerard

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw