ESA Trucks

ESA Trucks

ESA begon in 1927 als een busbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een garage en bedrijfs-, en vrachtwagendealer met meerdere vestigingen. ESA Trucks kwam bij ons met de vraag om een wervingsvideo te ontwikkelen, waarmee zij nieuwe monteurs kunnen werven.

Na de aanvraag gingen we eerst in gesprek met de monteurs van ESA Trucks zelf. Het bedrijf heeft weinig verloop qua personeel, dus zij kunnen ons als geen ander vertellen wat het werken bij ESA Trucks zo bijzonder maakt. Met die input zijn we aan de slag gegaan om het concept uit te werken. Wat volgde waren de opnames op de locatie in Marum én bij ons in de studio.

Wouter over deze case

Door middel van co-creatie ontstaan de mooiste dingen. Zo ook voor deze opdracht. Zonder de input van de monteurs had de wervingsvideo er heel anders uitgezien. En door samen op te trekken in het ontwikkelen van het concept, verliepen de opnames heel erg soepel. Als je dan tijdens de presentatie van de eerste montage te horen krijgt dat de video kippenvel oproept, dan voelt dat goed. Deze video wordt inmiddels breed ingezet via organische en gepushte advertenties, om zo de juiste nieuwe collega's te bereiken.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Writers
Jurian Gerard
Matthias Maaskant

Filmcrew
Matthias Maaskant
Jurian Gerard
Wouter Koopmans

Editor
Matthias Maaskant

Colorist
Matthias Maaskant

Sounddesigner
Jurian Gerard

Producer
Ype Koopman

Ook interessant

Contact

Pluto 13
8448 CM  Heerenveen

mail@mstrwrk.film
0513 640 800

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw